Nyhed
Læsetid: 1 min.

ØK jubilerer i LAB

Kultur
6. april 2006

Øverste Kirurgiske - poesidynamoen, der siden senhalvfemserne ufortrødent har drevet et af Danmarks rystende få tidskrifter for ny og eksperimenterende digtning - kan i aften fejre sin 50. oplæsningsaften.

Det skarpe, runde arrangement udspiller sig kl 20.00 i det vanlige hovedkvarter, LAB, der er beliggende Vesterbrogade 107B, København. Oplæserlisten tæller så fortræffelige og feterede navne som Camilla Christensen og Arthur Krasilnikoff, og så overbevisende nyere lyrikere som Adda Djørup og Claus Handberg Christensen - sidstnævnte udgivelsesaktuel med den også her i bladet roste En tilpas støj. Aftenen byder også på et gensyn med den berømmelige fugletegner mm. Carl Christian Tofte (fra Obstinate Esther), der førhen har henrykket LAB-publikummet med et uforglemmeligt nummer, hvor han med blottet torso optrådte som selvmutilerende banjospiller.

Der afrundes ved Jens Blendstrup, hofnar til husbehov i en konkurrerende intellektuel avis, og Thomas Krogsbøl, berygtet metapoet og fhv. husforfatter ved det Jyske Kunstakademi.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her