Læsetid: 1 min.

Politisk børneteater

Kultur
5. april 2006

Bølgen af politisk teater rammer nu for alvor også børneteatret. Det nye statsensemble for børneteater, Corona La Balance, har sammen med Betty Nansen Teatret lanceret en ny satsning indenfor børneteatret og skabt den ny-klassiske forestilling Aeneas - historien om en fejlfarvet helt med skuespil, dans og levende musik, og i centrum står den trojanske helt Aeneas, der må starte forfra i et fremmed land efter at have mistet alt.

Stykket er en del af teaterinitiativet "De andres tanker", der har som mål at lære dem, vi kalder 'de andre', bedre at kende. På scenen er derfor både etnisk-danske og ny-danske skuespillere. Aeneas - historien om en fejlfarvet helt spiller på Edison frem til den 29. april.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her