Læsetid: 1 min.

Prisfest for jazzen

Kultur
19. april 2006

P2 sender direkte fra begivenheden fra kl. 20. Der uddeles priser i fem kategorier bl.a. Årets danske jazzudgivelse, Årets nye danske jazznavn og Årets internationale jazzudgivelse. Blandt de nominerede er bl.a. Jakob Bro, Søren Kjærgaard, Jakob Dinesen, Kresten Osgood, Anne Kierulff og Katrine Madsen. IFPI´s Ærespris går i år til Palle Mikkelborg, og P2 Jazzprisen hædrer et nyt talent. På scenen kan høres bl.a. Marc Johnson, Lundin Overdrive, Once Around The Park, Jakob Bro og Chris Cheek. Hvis man også vil have billeder på, sender DR2 et sammendrag fra prisfesten søndag 23. april kl. 19. /cmh

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her