Læsetid: 1 min.

World Music Festival 2006

18. april 2006

Nye danske solister og bands som Little Tasha, Bikstok Røgsystem og Outlandish trækker alle på elementer fra world-musikken. De bruger forskellige etniske udtryk i deres musik og blander det med nye musikalske stilarter. Derved er de med til at afsøge nye grænser for populærmusikken i Danmark. Disse etablerede navne er rollemodeller for de nye upcoming world-musikere. Et godt eksempel er Zaki, der netop har været aktuel med koncerter på Det Kgl. Teater sammen med Middle East Orchestra og sin egen musik.

Zaki bryder grænser. De musikalske ved at blande genrer og sprog - og de fysiske ved f.eks. at få sin musik ind på Det Kgl. Teater.

Kom og oplev Zaki plus et udvalgt hold af de mest interessante upcoming world-musikere netop nu. World Music Festival foregår den fredag den 21. og lørdag den 22. april. De to dage er delt op i genrer, således at der fredag er fokuseret på dancehall, ska, reggae og raï, og om lørdagen er fokus på balkan, gipsy og klezmer.

World Music Festival er det første arrangement af sin art for upcoming world-kunstnere i Danmark. Formålet er at promovere de talentfulde world-musikere over for gatekeeperne i musikbranchen og for det brede publikum.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu