Læsetid: 1 min.

Berlingske tøver

Kultur
26. maj 2006

Det Berlingske Officin vil ikke afvise, at man går ind i krigen på markedet for husstandsomdelte gratisaviser. Efter JP/Politikens Hus har annonceret et modtræk til den islandskejede Nyhedsavisen, vender alle naturligt blikket mod Pilestræde for at se, hvad Berlingske har tænkt sig at gøre. Og en af mulighederne er at sende en tredje gratisavis i omløb, bekræfter adm. direktør Joachim Malling over for Børsen. En model kunne være at lade en eller flere af mediehusets underskudsgivende aviser B.T., Urban og Århus Stiftstidende indgå i en samlet løsning. Joachim Malling antyder dog, at officinets svar på den islandske udfordring kan blive af en noget mindre målestok.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her