Læsetid: 1 min.

Fantast-pris

18. maj 2006

Husets Forlag har indstiftet Fantast-prisen, som skal gå til den dansker, der i årets løb har gjort sig bemærket med det mest beundringsværdige fantast-projekt. Rent historisk er en af de største fantaster en karakter som Don Quixote, og prisen er da også en Don Quixote-buste plus en utrolig middag et fantastisk sted.

Alle kan indstiles til Fantast-prisen ved Husets Forlag inden 1. oktober 2006 og bliver bedømt af et udvalg bestående af: Poul Nesgaard (Filmskolen), Rigmor Kappel Schmidt (oversætter af Don Quixote), Paul Smith (forfatter og tidligere spindoktor for Jacob Haugaard), Ingvar Cronhammar (billedkunstner) og Douglas Bergeron (multikunstner og portrætkritiker). Bud kan sendes til info@husetsforlag.dk eller til Husets Forlag, Havnegade 4, 8000 Århus C, mærket 'Fantast-prisen'.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu