Nyhed
Læsetid: 1 min.

Forfattere i alliance med læger

Kultur
4. maj 2006

12 forfattere inviterer fredag til kamp mod fremmedhad i Århus. Arrangementet løber af stablen klokken 16 på Bispetorv, hvor Peter Sommer, Kim Larsen, Steffen Brandt, Niels Hausgaard og flere spiller op til dans.

Arrangøren er '12 forfattere' der er kendt for det manifest der udsendtes kort før jul, hvor 12 forfattere opfordrede danskere til at sige fra over for fremmedhad og diskrimination. Blandt dem findes Susanne Brøgger, Benny Andersen, Ib Michael, Klaus Rifbjerg og Stig Dalager.

De læger, præster og psykologer der har protesteret mod regeringens udlændingepolitik er inviteret med. Arrangementet har fået titlen 'Til Glæden', og indtil videre er tilfredsheden også stor. eneste beklagelse er, at det ikke har været muligt at finde indvandrer-acts.

Arrangementet er gratis.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her