Nyhed
Læsetid: 1 min.

Gyldendal-romaner på MP3

Kultur
10. maj 2006

Den første roman i Gyldendals nye lydbogsprogram bliver Jens Christian Grøndahls nye Røde hænder, der udkommer som bog og mp3-fil samme dag. Røde hænder er indlæst af Jens Christian Grøndahl selv og kan downloades fra i dag.

"Gyldendal Lyd er et spændende nyt forretningsområde, som vi har store forventninger til, og Røde hænder er kun den første i rækken af mp3-lydbøger, der supplerer den trykte bog ved udgivelsen. Når Gyldendals efterårsprogram kommer på gaden, vil de største skøn- og faglitterære nyheder også udkomme som lydbøger," siger udviklingschef Flemming Møldrup.

I forlængelse af Jens Christian Grøndahls dobbeltudgivelse lancerer Gyldendal Lyd et bredt program i løbet af maj. Blandt nyhederne er Jørgen Leths Det uperfekte menneske, læst af Jørgen Leth selv, Maise Njor og Camilla Stockmanns Michael Laudrups tænder, Søren Ryge Petersens Bette Anna og Hanne-Vibeke Holsts Kongemordet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her