Nyhed
Læsetid: 1 min.

Jens Christian Grøndahl på mp3

Kultur
6. maj 2006

For første gang udkommer roman og mp3-fil samme dag. Jens Christian Grøndahls nye roman Røde hænder bliver den første i Gyldendals nye lydbogsprogram, der udkommer som bog og mp3-fil samme dag. Røde hænder er indlæst af Jens Christian Grøndahl selv og kan downloades fra den 10. maj.

I forlængelse af Jens Christian Grøndahls dobbeltudgivelse lancerer Gyldendal Lyd et bredt program i løbet af maj. Blandt nyhederne er Jørgen Leths Det uperfekte menneske, læst af Jørgen Leth selv, Maise Njor og Camilla Stockmanns Michael Laudrups tænder, Søren Ryge Petersens Bette Anna og Hanne-Vibeke Holsts Kongemordet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her