Læsetid: 1 min.

KUL'TOUR 2006 ud i lyset

Kultur
24. maj 2006

Taastrup Teater viser igen i år opera med nogle af Det Kongelige Teaters fremmeste solister.

Temaet for årets KUL'TOUR-uge er lyset. Dette vil også fremgå af de arier, som barytonen Guido Paëvatalu og tenoren Gert Henning-Jensen vil fremføre lørdag den 17. juni. De to andre stemmer på scenen er mezzosopranen Signe Lind, ligeledes fra Det Kongelige Teater, samt sopranen Gabriella Lambert-Olsson fra operaen i Stockholm.

Det er tredje år i træk, at KUL'TOUR byder på opera på Taastrup Teater. Ligesom de to foregående år vil Guido Paëvatalu som konferencier binde de enkelte numre sammen. Ved pianoet sidder Torben Pedersen - også som sædvanligt.

Som noget nyt vil der i år være balletindslag, hvor publikum kan stifte bekendtskab med Mette Bødtcher og Mogens Boesen. Derimod er det ganske sædvanligt, at der nok bliver udsolgt ligesom de to tidligere år. I hvert fald er der kun et tocifret antal billetter tilbage.

Endnu bedre går billetsalget til teatrets forestilling torsdag den 15. juni. Her synger Ulla Henningsen tekster af lys- og visemageren PH.

Billetter fås gennem Billetnet, og det samlede program for årets KUL'TOUR kan ses på www.kultour.nu .

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her