Læsetid: 1 min.

Kunstskat til Ærø

Kultur
2. maj 2006

Glæden bobler på Ærø Museum, hvor man netop har fået en stor samling af kunstneren Sven Havsteen-Mikkelsens værker. Kunstskatten består af portrætskitser, litografier, bogillustrationer, frimærkearbejder og forlæg til glasmosaikker til slottet Søbygaard, der fremover skal huse samlingen. De mange værker vises på udstillingen "Tæt på - portrætskitser af Sven Havsteen-Mikkelsen" på Søbygaard frem til den 28. maj. Sven Havsteen Mikkelsen, der døde i 1999, boede fra 1972 til sin død på Ærø. Han er især kendt for sit livslange arbejde med den kristne kunst. Samlingen er skænket af hans datter og svigerdatter. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her