Nyhed
Læsetid: 1 min.

Lyt til Larsen i Lab

Kultur
4. maj 2006

I aften byder Øverste Kirurgiske velkommen til snigpremiere på Marianne Larsens kommende digtsamling, Frafalden for en stjerne, der udgives senere på måneden. Byens surrealistiske underside med dens "ensomme eksistenser, dæmoniske dommeransigter og talende dyr" er blandt de temaer, Larsens prosalyriske stykker siges at kredse om. Aftenens øvrige program omfatter et poesi plus dias-show ved Christian Yde Frostholm, Mette Moestrup bevæbnet med formodet nyt materiale, Thomas Krogsbøl i vanlig drævende gestalt og Jens Blendstrup - sidstnævnte i selskab med sin altid faretruende backinggruppe Frode Gruppen 40 featuring Per Götz. Arrangementet finder sted på Lab, Vesterbrogade 107B, og entreen er fri.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her