Nyhed
Læsetid: 1 min.

Malin Lindgren er død, 74 år

Kultur
9. maj 2006

Journalisten og forfatteren Malin Lindgren er død, 74 år. Hun arbejdede mange år på Berlingske Tidende og Politiken, skrev populære bøger og præsenterede nye film i fjernsynet. Hun indledte sin karriere på Næstved Tidende i 1954. Senere arbejdede hun på B.T., det daværende Søndags BT og Berlingske Tidende, hvor hun var ansat i årene 1966-78. Herefter kom Malin Lindgren til Politiken, som hun arbejdede for i 15 år, bl.a. som korrespondent i Paris og Bruxelles. De seneste år arbejdede hun på freelance-basis. Sideløbende skrev hun en række bøger. Blandt dem kan nævnes Mit lykkelige liv med H.C om tidligere statsminister H.C. Hansen og trebindsværket Dagligdag i Danmark, og en bog om Dirch Passer Kære Dirch. Sidste år udkom Metal på banen, en bog om Max Bæhring. Malin Lindgren var bestyrelsesmedlem, siden formand for Den Danske Publicistklub. I en kort periode i slutningen af 1960'erne præsenterede hun DR's tv-program Filmorientering. De sidste år af sit liv boede hun i Rom. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her