Læsetid: 1 min.

Rockfotograf og 'Friktion'

Kultur
11. maj 2006

En udstilling af den danske portrætfotograf Søren Solkær Starbird, som især har dedikeret sit arbejde til blandt andet at portrætere nogle af verdens mest famøse rockmusikere, åbner i dag. Værkerne udstilles under titlen 'Beat City' i Århus Kunstbygning, som har til huse iJ. M. Mørks Gade 13. Blandt de portrætterede kunstnere er så prominente navne som Oasis, PJ Harvey, The Raveonettes og Red Hot Chili Peppers. Udstillingen er på plakaten frem til og med den 4. juni. I dag åbner også den årlige afgangsudstilling fra Det Jyske Kunstakademi. Årets bidrag har fået titlen 'Friktion'.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her