Læsetid: 1 min.

Statens Kunstfond deler ud

Kultur
11. maj 2006

Statens Kunstfond inviterer i dag til sin årlige stipendieuddeling i Brøndsalen, Frederiksberg Runddel 1. Fonden uddeler 29 stipendier til en samlet værdi af over 24 millioner kr. Penge, som i høj grad giver det danske kunstmiljø smør på brødet. Så det er formentlig med en spændt lille klump i halsen, at de danske kunstnere tager til uddelingsfest. Heldigvis er der lagt op til en festlig aften. For foruden aftenens værter, Thure Lindhardt og Sonja Richter, kan man opleve musikeren Martin Hall, digteren Søren Ulrik Thomsen og hip- hop-dansegruppen Pivot Dance Company i aftenens løb. Knæk og bræk allesammen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her