Læsetid: 1 min.

Dansk smørbagt jazz

26. juni 2006

Lyden er veldefineret og musikken melodisk på guitaristen Christian Franks vellykkede pladedebut. Frank spiller med en afdæmpet ro og klanglig finesse i traditionen fra Jim Hall. Han slår ikke benene væk under én, men overbeviser os om, at hans musik er værd at lytte til ikke mindst i kraft af det fint afmålte sammenspil mellem ham, Thomas Ovesen (bas), Chano Olskær (trommer) og Søren Bebe (klaver), der gør en god solistisk figur. Personligt savner jeg noget mere dristigt og særegent ved Franks spil og kompositioner, der forekommer mig lige vel lune og smørbagte i længden, selv om den legesyge "Shallow Water" hjælper på det.

Christian Frank Quartet: Decisions (Gateway Music)

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu