Læsetid: 1 min.

Humor i film og Litteratur

Kultur
30. juni 2006

FilmPlatform Præsenterer F.P. Jac og Niels Hav til en aften i humorens tegn.

Arrangementet indledes med fire kortfilm, der på forskellig vis bruger humor i deres måde at fortælle historier. Expreso nocturno (Spanien) af Imanol Ortiz López, State of the Union (USA) af Bryan Boyce, Lille Mand (DK) af Esben Tønnesen, Handicap (F) af Lewis-Martin Soucy.

Efter filmene vil forfatterne F.P. Jac og Niels Hav læse op fra nogle af deres værker. Derefter vil forfatterne deltage i en diskussion om, hvilken rolle humor spiller for deres kunstneriske virke med Esben Tønnesen, Rasmus Valentin og Carsten Søsted, der er henholdsvis instruktør og manuskriptforfattere til kortfilmen Lille Mand.

Derefter vil det være muligt for publikum at stille spørgsmål.

Arrangementet, støttes af BG-Bank og Københavns Kulturfond, finder sted i torsdag d 6. juli kl. 20:00 i Literaturhaus, Møllegade 7, 2200 Kbh. N.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her