Læsetid: 1 min.

Jazz Festival 2006 er klar

Kultur
3. juni 2006

Det samlede program for årets største musikbegivenhed i København og på landsplan, Copenhagen Jazz Festival 2006, er nu offentliggjort. Dagene 7. - 16. juli byder på en overdådighed af koncerter med alt fra lokale musikere til internationale superstjerner i baggårde, haver, cafeer og klubber, på torve og i mondæne koncertsale. Årets trækplastre er bl.a. Herbie Hancock, Pat Metheny, Salif Keita, Gotan Project, Sergio Mendes, Dianne Reeves og Brad Mehldau. Det 130 sider store program koster 30 kroner og kan bl.a. bestilles på www.jazzfestival.dk, hvor det samlede program er at finde sammen med koncertinfo, billetbestilling og meget andet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her