Læsetid: 1 min.

Little T sejrer på Jamaica

Kultur
20. juni 2006

Ifølge reggaeexplotion.dk vandt den danske DJ Natasja den eftertragtede Red Stripe Irie-FM Big Break contest på Jamaica, hvilket giver hende adgang til den store reggae sommerfest, sumfest, på Jamaica, hvor hun bliver den første dansker til at optræde nogensinde.

Natasja, der måske er bedst kendt for sin optræden under navnet Little T på Bikstok Røgsystems cigarhit, havde sit første store solo-hit sidste år i forbindelse med udgivelsen af albummet Release, hvor nummeret 'Mon De Reggae' blev råspillet på landets radiostationer.

Nummeret er en fordansket genindspilning af Rihannas megahit 'Pon De Replay'.

inf.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her