Læsetid: 1 min.

Nye på Forfatterskolen

22. juni 2006

De talentfulde kommende forfattere vil fra efteråret komme til at møde et par nye forfattere som deres lærere. Det drejer sig om forfatterne Merete Pryds Helle og Lars Skinnebach, der begge begynder på skolen fra september. Samtidig har Forfatterskolen i år blandt 210 ansøgere optaget ni elever - fem kvinder og fire mænd - i alderen 19 til 30 år. Den årlige afgangsoplæsning for det hold elever, der går ud i år, afholdes 9. september på Forfatterskolen, der ligger i Peder Skrams Gade 2A i København.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu