Nyhed
Læsetid: 1 min.

Reception undersøger vanviddet

Kultur
15. juni 2006

Det vanvittige, gale, sindssyge, tossede og afsindige er, hvad redaktionen af Reception har besluttet at forkæle sine læsere med i deres nye jubilæumsnummer, hvor de har samlet artikler om det fængende og forfærdelige og om det opbyggelige og destruktive i vanviddet. Vanviddet bliver undersøgt i forhold til værker af Johannes V. Jensen, Simon Grotrian, Henrik Bjelke, Schack Staffeldt med flere. Der er også et interview med skarpretteren fra Lohals, forfatteren Preben Major Sørensen.

Reception nr. 60, 2006.

www.reception.hum.ku.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her