Læsetid: 1 min.

Ugens podcast på bloggen

2. juni 2006

Podcast (for de uindviede: iPod og broadcasting i ét) har givet radioen helt nye muligheder. Podcast gør det muligt at lytte til radio når man vil, hvor man vil. Podcast gør det muligt at lytte til udsendelser, man før skulle til udlandet for at høre. Og podcast har gjort det muligt for glade amatører at spille ind. Men én ting har podcast ikke skaffet: overblik. For selv om man på eksempelvis podcast.net eller podfeed.net aldrig kommer til at mangle noget at lytte til, så giver siderne ikke noget overblik - i hvert fald ikke af den slags man kender fra de trykte, trygge avisers radioprogram for P1 til P4. Nu er det i sagens natur svært at skaffe overblik over alverdens radiostationer med mere. Men man kan jo hjælpe lidt på vej. Derfor introducerer Information på bloggen Medielandskabet en ny feature: Ugens podcast. Læserne er meget velkomne til at byde ind og foreslå næste uges podcast. Find ugens podcast på blog.information.dk/medielandskabet. I dene uge: Real Time med Bill Maher.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu