Læsetid: 1 min.

Walk the Line

Kultur
23. juni 2006

Vi har før her i avisen sunget Johnny Cash-filmen Walk the Lines pris. Men det skal naturligvis ikke forhindre os i at gøre det igen nu, hvor filmen udkommer på dvd ledsaget af en disk fyldt med spændende ekstramateriale.

Blandt andet fortæller instruktøren, James Mangold, at han ikke anede, om Joaquin Phoenix eller Reese Witherspoon, der spiller hhv. manden i sort og hans livs kærlighed, June Carter, kunne synge, og det gjorde skuespillerne heller ikke. Men Mangold ville have dem i rollerne, og heldigvis viste det sig, at de faktisk kunne synge og det så godt, at man hurtigt glemmer, at det ikke er Johnny og June, man sidder i biografen og lytter til.

Forståeligt nok er ekstramaterialets fokus på manden og musikken, og selv om der muligvis ikke er vildt meget at komme efter for dedikerede Johnny Cash-fans, er der stadig mange spændende ting at fordybe sig i omkring Phoenix' arbejde med sin rolle og filmens tilblivelse i øvrigt.

Walk the Line. Instruktion: James Mangold. Manuskript: Gill Dennis og James Mangold. Region 2. Fox

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her