Læsetid: 1 min.

Fair Trade-koncert på Hammershus

Kultur
17. juli 2006

Hammershus Slotsruin på Nordbornholm vil danne ramme om den spektakulære begivenhed, når Fair Trade virksomheden Global Trade den 20. juli 2006 atter fejrer live8 med en stor støttekoncert til fordel for Afrika. Ved koncerten, der allerede nu melder om halvt udsolgt, vil man bl.a. kunne opleve D-A-D, Dodo & the Dodos, og Obour fra Ghana. Det er det største musikevent i øens historie, og med allerede 5.500 solgte billetter slår billetsalget alle hidtidige bornholmske rekorder.

Billetsalget til støttekoncerten går til udviklingsprojekter i Afrika. Trade and Aid har en klar vision om ikke at samle ind til nødhjælp, men derimod til dynamisk udvikling i Afrika - initiativer og projekter, der støtter selvstændighed, langsigtet bæredygtighed, erhvervsudvikling og kapacitetsopbygning.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her