Læsetid: 1 min.

Ny forstander på Den Europæiske Filmhøjskole

15. juli 2006

En enig bestyrelse står bag udnævnelsen af Pia Marquard til forstander på Den europæiske Filmhøjskole.

50-årige Pia Marquard kommer fra en stilling som programansvarlig på CBC, Canada, hvor hun har fungeret siden 2000. Inden da har Pia Marquard været programdirektør på TV 2 Danmark og underholdningschef på SVT, Sverige. Pia Marquard har et bredt erfaringsgrundlag fra film og tv og har også tidligere arbejdet som instruktørassistent og producer på adskillige danske og udenlandske spillefilm og tv-serier.

Pia Marquard starter på Filmhøjskolen 1. september 2006 og vil således være klar til at modtage det næste højskolehold, som starter mandag den 4. september 2006. Dette hold er allerede fuldt booket op med 106 elever fra 24 forskellige nationer.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu