Læsetid: 1 min.

Operachef skal instruere film

Kultur
6. juli 2006

Det Kongelige Teaters operachef, Kasper Bech Holten, der senest med stor succes har iscenesat Wagners Nibelungens Ring i det ny operahus på Dokøen, skal instruere en dansk filmudgave af Mozarts opera Don Juan.

Det er det danske filmselskab Blenkov & Schønnemann, der står bag filmprojektet, som skal have en international rollebesætning, synges på moderne engelsk og ventes optaget i Sydamerika, måske Rio de Janeiro i Brasilien. "Vi er meget glade for, at Kasper Bech Holten har sagt ja til opgaven, for han er både i dansk og international sammenhæng en talentfuld instruktør, og det vil vi gerne bruge i filmsammenhæng," siger Michel Schønnemann fra det danske filmselskab Blenkov & Schønnemann. Prisen ventes at blive cirka 10 millioner euro - omkring 75 millioner kroner.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her