Læsetid: 1 min.

Pink Floyds Syd Barrett død

12. juli 2006

Syd Barrett, der var med til at grundlægge det legendariske britiske rockband Pink Floyd, er død. Det oplyste bandets talskvinde i går. Syd Barrett blev 60 år. Han døde meget fredeligt for et par dage siden.

"Der bliver en privat begravelse med familien," sagde talskvinden.

Barrett var bedst kendt for at have været med til at starte Pink Floyd i 1965. Han var gruppens kreative centrum i de første år, hvilket tydeligt kunne ses på debutalbummet 'The Piper at the Gates of Dawn', hvor Barrett skrev 10 af 11 sange. I 1968 forlod han Pink Floyd og forsøgte sig med en solokarriere.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu