Læsetid: 1 min.

Teaterdirektører med god økonomi søges

7. juli 2006

Københavns Teater henter inspiration til forsøgsordning fra filmverdenen. Bestyrelsesformanden: Intet problem, hvis det giver mere kommercielt teater. De to kommende direktører for Nørrebros Teater og Østre Gasværk i København bliver måske folk, der selv er klar til at investere privat kapital i driften, og som derfor også kan indkassere en tilsvarende andel af et overskud på teatret. Bestyrelsen for Københavns Teater åbner mulighed for, at en sådan model afprøves som et forsøg i de opslag, som organisationen har udarbejdet for direktørstillingerne.

Christian Scherfig, bestyrelsesformand for Københavns Teater, forklarer, at en del af inspirationen er hentet i den danske filmbranche.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu