Læsetid: 1 min.

U2 og Black Eyed Peas sælger ud

Kultur
11. juli 2006

Der er efterhånden langt mellem musikere, der vægrer sig mod at medvirke i reklamer, men Red Hot Chili Peppers' trommeslager Chad Smith holder stadig den anti-kommercielle fane højt. Således angriber han sine kolleger i U2 og Black Eyed Peas for at lade deres musik medvirke i reklamer for iPods.

"Jeg har ikke noget imod at lade vores musik komme ud til folket, men jeg gider ikke være med i en tv-reklame med en fyr, der bowler, og så kommer vores musik ud af hans iPod. Det har ingen kunstnerisk troværdighed. Jeg ville føle mig som en nar, hvis vi lavede den slags. Black Eyed Peas ligner en samling idioter. Den slags er farligt."

Chad smith fortsætter:

"Den dér U2-sang på iPod'en, var underlig. Det er farligt at koble sig selv fast til et produkt og de billeder, der hører med," siger han til Daily Record.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her