Læsetid: 1 min.

Anmeld bøger i din egen avis

17. august 2006

Informations læsere inviteres hermed til at anmelde og kommentere udvalgte bøger. Første bog er forårets mest omtalte bog Peter Høegs Den stille pige. Kulturredaktionen har sat gang i en såkaldt virtuel bogsalon. Man kan klikke ind på blog.information. dk/bogsalon, hvis man ønsker at blande sig i debatten om Høeg. Vi er også ved at være klar med den næste bog i salonen, nemlig en af de markante bøger fra foråret, Peter Adolphsens Machine, som man løbet af i dag vil kunne debattere.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu