Læsetid: 1 min.

Anmeld bøger i din egen avis

17. august 2006

Informations læsere inviteres hermed til at anmelde og kommentere udvalgte bøger. Første bog er forårets mest omtalte bog Peter Høegs Den stille pige. Kulturredaktionen har sat gang i en såkaldt virtuel bogsalon. Man kan klikke ind på blog.information. dk/bogsalon, hvis man ønsker at blande sig i debatten om Høeg. Vi er også ved at være klar med den næste bog i salonen, nemlig en af de markante bøger fra foråret, Peter Adolphsens Machine, som man løbet af i dag vil kunne debattere.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu