Læsetid: 1 min.

Jagger får sangundervisning

Kultur
11. august 2006

Nogle vil sige "skulle det være nødvendigt," andre, at "det var på tide," men uanset hvad, er det en kendsgerning, at Mick Jagger fra The Rolling Stones, ifølge britisk presse, nu har "indrømmet," som det hedder, at han i sin høje alderdom er begyndt at gå til sangundervisning. Han har ellers klaret sig uden i tre-fire årtier. "Jamen," siger den ikke særligt brødebetyngede sanger, "de mange koncerter aften efter aften slider på stemmen. Jeg råder også altid yngre sangere til at få undervisning, selvom jeg ikke selv har fået det før. Bedre sent end aldrig, og det er også godt at varme op på." Det ventes dog ikke, at han frem over vil lyde som Pavarotti.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her