Nyhed
Læsetid: 1 min.

Nyt nummer af Lettre

Kultur
17. august 2006

I morgen udkommer det nye nummer af Lettre Internationale, det 12. i rækken. Magasinet lægger sig også i forlængelse af den igangværende kulturfestival Images of the Middle East og fungerer som en art katalog for udstillingerne på en række af de museer, som deltager i festivalen. Lettres udvidede Mellemøst-tema dækker både arabisk kunst, mediefremstillinger i Vesten og Orienten og billedet af den arabiske kvinde. Udover det store Mellemøst-tema bringer Lettre en af Jan Stages allerbedste reportager - som aldrig har været offentliggjort i Danmark - fra Fidel Castros Cuba, hvor Stage sætter nye standarder for, hvad den litterære reportage kan bære. Stage er taget til Cuba sammen med de afdøde forfattere Aldous Huxley og George Orwll, og sammen regner de på den cubanske økonomi og diskuterer landets statsdannelse. Af øvrige artikler i det nye nummer kan nævnes en stor samtale mellem Kresten Schultz Jørgensen og Janne Teller om de mono-kulturelle danskere i det multikulturelle Danmark og Jens-Martin Eriksens reportage fra det multikulturelle Malaysia. Lettre Internationale koster 79 kr. i løssalg og kan købes i udvalgte kiosker og boghandlere eller bestilles på www.lettre.dk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her