Læsetid: 1 min.

Stjerner via nettet

Kultur
15. august 2006

Websiden MySpace har ifølge musikmagasinet GAFFA nu passeret de første 100 millioner brugere.

Websiden blev i 2003 lanceret som et mødested på nettet, hvor musikere kan promovere deres musik og skabe kontakter i musikmiljøet. MySpace er kæmpestort i USA og i England, hvor blandt andre Arctic Monkeys hurtigt strøg mod stjernerne, da deres musik blev kendt via nettet. GAFFA skriver, at over 40.000 danskere er registrede på siden, heriblandt bands som Nephew, Carpark North og Blue Foundation. Websiden bruges også flittigt af bands uden pladekontrakter, som bruger MySpace som en måde at etablere et netværk og komme i kontakt med et publikum, de ellers ikke ville have adgang til.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her