Læsetid: 1 min.

'Råzone' runder 100.000 billetter

Kultur
8. september 2006

Christian E. Christiansens ungdomsfilm, Råzone, der er lavet uden statslig filmstøtte, har nu rundet 100.000 solgte billetter, mens Christina Rosendahls målgruppe-beslægtede spillefilmsdebut, Supervoksen, er godt på vej deropad. Godt 82.500 mennesker har set den siden premieren den 11. august. Tomas Villum Jensens folkekomedie/satire, Sprængfarlig bombe, der havde premiere den 25. august, er også tæt på at have solgt 100.000 billetter - 91.732 - og bliver formentlig en af årets topscorere. Christoffer Boe og Nicolas Bros eksperiment Offscreen er derimod kun blevet set af 4.675 mennesker, trods positiv respons fra de fleste anmeldere, og er indtil videre årets bundskraber.

www.dfi.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her