Læsetid: 1 min.

DR forsøger sig med 'god-cast'

10. november 2006

*DR's brugere kan i bogstaveligste forstand snart få Guds ord med på vejen, når DR lægger prædikener fra kirker ud til podcast. Om en lille uge begynder DR Nordjylland sammen med en række kirkesamfund på toppen af Danmark at tilbyde download af prædikener fra tre folkekirker, en katolsk kirke og tre andre kirkesamfund. Præstens ord kan man så tage med på sin mp3-afspiller eller downloade til sin computer. På verdensplan er podcast med kirkeligt indhold, såkaldt 'godcast', ikke nyt. Søger man på ordet 'godcast' i Google, får man ikke færre end 131.000 hit. "Det er vigtigt for DR at levere public service på måder, som brugerne ønsker. Nu får licensbetalerne en mulighed for at høre en prædikenþ" siger DR.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu