Læsetid: 1 min.

FOLK

20. november 2006

Emmy og Kronprinsessen

I dag uddeles de internationale Emmy-priser for 34. gang. Blandt finalisterne er en svensk tv-serie bygget over Hanne-Vibeke Holsts roman 'Kronprinsessen'.

Alternativ præsident

PRD-politikeren Andrés Manuel López Obrador udnævner i dag - på den mexicanske revolutionsdag - sig selv til 'Mexicos retmæssige præsident'. Det sker i opposition til præsident Felipe Calderón.

Sekretærer

I dag er det Den Store Sekretærdag, et samlingspunkt for sekretærer, der ønsker at blive endnu mere motiverede i deres job. Til sådan et arrangement skal der selvfølgelig være nogle kendte, og derfor har man blandt andre inviteret kano-roer Arne Nielsson.

Per Mikael Jensen

I KafCaféen kan man i dag møde TV 2's administrerende direktør give sin vurdering af det fremtidige mediemarked. Han har tidligere sagt, at han ville være bange for TV 2's kommende 24-timers nyhedskanal, "Hvis det ikke var, fordi nyhedskanalen var min egen".

Bjørn

Normalt går den russiske bjørn i vinterhi i oktober, men de sibiriske miljømyndigheder rapporterer om søvnløse bjørne, som tumler rundt og skræmmer folk, fordi der er usædvanligt høje temperaturer. Et meget konkret bud på, hvorfor den globale opvarmning er farlig.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu