Læsetid: 1 min.

Folk

Kultur
7. december 2006

Abu Laban

For sin rundrejse med falske karikaturer og utrættelige indsats for at opflamme muslimer mod ytringsfrihed er imamen indstillet til Bad Democracy Award.

Kleptokrater

Krigsmagere, svindlere, despoter og hadophidsere er blandt dem, der kan opnå denne uhædersbevisning, som demokrativagthunden opendemocracy.net uddeler. Andre nominerede er: Bush, Berlusconi, Alexandr Lukasjenko, Putin, Rupert Murdoch og Kim Jong-il.

Røde Mor

Fem år med Fogh, friværdi og flygtningepolitik må fejres, mener det legendariske musikkollektiv. Det sker med en ny plade, den første siden 1978, der i dag lanceres i Viften i Rødovre. Røde Mor medbringer angiveligt både sygeplejersker og genoplivningsudstyr.

Julemænd

vantrives og har svært ved at sige hoho, skriver Reuters. De klager bl.a. over, at snottede unger hiver dem i skægget, hoster dem op i hovedet og tisser i bukserne, når de sidder på skødet. Rygproblemer fra hyppige børneløft og for varme dragter er andre anker.

George Clooney

undskylder at have drukket tæt med Danny DeVito, som var stærkt pløret, da han bagefter blev interviewet af tv. 'Jeg kan ikke stå for hans fuldemandssnak, han må være verdens sjoveste fulderik', siger Clooney, der åbenbart aldrig har været til julefrokost.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her