Note
Læsetid: 1 min.

International Poesifestival nr. 2

Kultur
31. maj 2007

I dag begynder Københavns anden Internationale Poesifestival, der løber af stablen frem til og med lørdag den 2. juni. Festivalen har internationale gæster i form af Bas Böttcher og Nora Bossong (Tyskland), Jacques Jouet (Frankrig), Ewa Lipska (Polen), Einar Már Gudmundsson (Island), Maram Al Masri (Syrien), Monica Aasprong (Norge), Kim Simonsen (Færøerne). Blandt de danske deltagere er Mette Moestrup, Peter-Clement Woetmann, Lars-Emil Woetmann, Lone Hørslev, Marianne Larsen, Martin Glaz Serup, Vagn Steen, Anders Søgaard, Lars Frost og Niels Lyngsø. Arrangementerne foregår i LiteraturHaus i Møllegade 7 på Nørrebro, på Assistens Kirkegård og på en åben vogn rundt i København.

Læs om festivalnyheder og evt. programændringer på www.poesifestival.dk Inf.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her