Note
Læsetid: 1 min.

Dansk børneteater i New York

Kultur
3. maj 2007

På festivalen optræder børneteatergrupperne: Statsensemblet Corona La Balance, Gruppe 38, Refleksion/Teater MY, Carte Blanche og Sofie Krog Teater på New Victory Theater. De får hermed chancen for at bevise Scenekunstudvalgets tese om, at dansk børneteater er i absolut verdensklasse. Initiativet, som Scenekunstudvalget under Kulturministeriet står bag, skal være med til at skabe og styrke netværk mellem nordamerikanske og danske scenekunstnere og andre professionelle i teatermiljøet. The New Victory Theaters programdirektør Mary Rose Lloyd, der har stået for udvælgelsen sammen med Scenekunstudvalget, siger om danske børneteater: "Jeg har set masser af børneteater over hele verden, og dansk børneteaters meget høje kvalitet slår mig altid. Det tager børns intelligens og fantasi meget seriøst og er derfor også med til at forme fremtidens publikum."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her