Note
Læsetid: 1 min.

Ed Thigpen modtager jazz-pris

Kultur
24. juli 2007

På fredag optræder den amerikanske jazz-trommeslager Ed Thigpen på Klitgården i Tversted i Nordjylland. Ved den lejlighed hædres Ed Thigpen med prisen Best of Jazz 2007. Han får prisen for sit mangeårige arbejde for og med den danske jazzscenes talenter, hans menneskelige, formidlingsmæssige og pædagogiske evner til at fremme og udvikle jazzen og det enestående udtryk blandt danske musikere. Thigpen har indspillet en række plader sammen med bl.a. Dinah Washington, Ben Webster og Ella Fitzgerald. Dette er imidlertid ikke den første jazz-pris den 77-årige musiker modtager - i 2004 modtog han Palæ Bars jazzpris.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her