Læsetid: 1 min.

Folk

Kultur
13. juli 2007

Leonard Ross

Denne Beverly Hills-advokat og investor sælger nu sit hus for 893 mio. kr. på grund af en 'livsstilsændring'. Til det værre eller til det bedre?

Michael Rasmussen

Kyllingen fra Tølløse vil ikke tale med Jyllands-Posten resten af Tour de France, fordi avisen har skrevet en artikel, hvor en dopingekspert bliver udspurgt om den klejne klatrer. Så der er nok ikke noget at komme efter.

Europaparlamentarikere

Folkedybets repræsentanter i EU har netop afvist at stoppe deres flyrejsecirkus frem og tilbage mellem Bruxelles og Strassbourg. Vi venter i spænding på det næste klimaudspil fra parlamentarikerne.

Stamcelleforskere

Californiske forskere har udviklet en stamcellebaseret kur, som kan flytte kvindefedt fra lår, maver og popo'er op, hvor det hører til: i brysterne. Når nu man kan det, er det også forståeligt, at de ventede stamcellekure mod Parkinsons, Alzheimers og den slags lader vente på sig.

Spøjs japaner

En ukendt japansk person menes at stå bag en række konvolutter med ca. 450 kr. og en lykønskning, som er fundet i toiletter i 15 forskellige japanske provinser. Yderst særligt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her