Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
24. juli 2007

INFORMATION, DEN 24. JULI 1957
For haard for grønlænderne

Storfilmen "Borte med blæsten", der endnu ikke har været vist i Danmark, er blevet tilbudt Grønland, men ministeriet maatte sige nej tak. Filmen spiller i fire timer, og de grønlandske biografer er ikke udstyret med luksussæder. Publikum vil ikke kunne holde ud at sidde saa længe i primitive lokaler, selv om filmen er nok saa spændende !

Ministeriet har i øvrigt nu udtaget de film, der i aar skal sendes op. Det blev et halvt hundrede titler, og som noget nyt er der sat grønlandske tekster paa dem alle. Tidligere har man maattet lave programmer med redegørelse for handlingen paa grønlandsk, men ordningen var ikke tilfredsstillende.

INFORMATION, DEN 24. JULI 1982
Tour de France

Støt og roligt uden farverige luksuspræstationer marcherer den stadig helt suveræne franske landevejsrytter Bernard Hinault mod sin fjerde Tour de France-sejr. For en måned siden vandt han Giro d'Italia, og ingen synes i stand til at hindre ham i the double, der mislykkedes for ham i 1980, da han måtte udgå af det franske etapeløb på grund af en knæskade.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her