Note
Læsetid: 1 min.

Live Earth-koncerter i modvind

Kultur
11. juli 2007

Det skulle have været så godt, der skulle fokus på klima-problerne, men det endte skidt for Live Earth-kongerne, der i weekenden blev tranmiteret fra syv kontinenter. Koncerterne, der i weekenden blev afholdt i otte forskellige byer verden over med tidligere amerikanske vicepræsident Al Gore som initiativtager møder nu skarp kritik fra især de engelske aviser, skriver dr.dk.

De engelske aviser beskylder showet for at mangle oprigtighed. "Hele tonen virkede malplaceret. Som en global tv-transmitteret musikbegivenhed gjorde Live Earth kun akkurat det, den skulle. Som en platform for stadionpolitik var det sørgelig affære," skriver The Daily Telegraph.

Samtidig har seerne i både Storbritannien, USA og herhjemme vendt koncerterne ryggen. På BBC lå gennemsnittet omkring 3,1 millioner seere. I USA havde koncerterne, der blev vist på NBC, i gennemsnit 2,7 millioner seere, og det blev dermed det mindst sete program lørdag aften. I USA havde koncerterne, der blev vist på NBC, i gennemsnit 2,7 millioner seere, og det blev dermed det mindst sete program lørdag aften, hvor showets seertal ifølge Reuters lå under gennemsnittet. Herhjemme blev Live Earth vist på DR2, og seertallet var oppe på 100.000, da det var på sit højeste klokken 22:40.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her