Note
Læsetid: 1 min.

'Undtagelsen' får fornem anmeldelse i USA

Kultur
25. juli 2007

Christian Jungersens roman, Undtagelsen, får gennembrud i USA. New York Times' anmelder, Marcel Theroux, har gravet de positive gloser frem i avisens bogtillæg. Blandt andet roser han Jungeresen for at grave dybere ned i begrebet 'ondskab' og dets psykologi. Marcel Theroux skriver blandt andet:

"Dette er et stykke fiction og ikke et filosofisk essay. I slutningen lykkes det fuldt ud for Undtagelsen at indløse sin check hos læseren, og det gør den på en måde, som er i total overensstemmelse med dens dystre og sofistikerede syn på den menneskelige natur," hedder det. Marcel Theroux beskriver Undtagelsen som et arketypisk sofistikeret thriller-komplot.

Herhjemme blev bogen hædret med De Gyldne Laurbær i 2002, og den er solgt til udgivelse i 15 lande. Flere filmselskaber har vist interesse for at filmatisere Undtagelsen. Ifølge forfatteren føres disse forhandlinger i øjeblikket gennem et engelsk agentur.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her