Læsetid: 1 min.

Blekingegadebanden som tv

17. august 2007

Det svenskbaserede filmselskab Yellow Bird er i samarbejde med det danske tv-dramaselskab Social Club Productions i gang med at udvikle en tv-serie om Blekingegadebanden. Yellow Bird har erhvervet rettighederne til Peter Øvig Knudsens bog om Blekingegadebanden, skriver nyhedsbrevet TvNyt. "Historien om Blekingegadebanden rummer al den spænding og dramatik, der er forudsætningen for at skabe en stor seriel fortælling," fortæller Mikkel E.G. Nielsen fra Social Club.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu