Note
Læsetid: 1 min.

Danmarks reggaefestival i problemer

Kultur
7. august 2007

Ifølge arrangørerne af Raggapak, Silkeborg Reggae Festival, der finder sted i weekenden 17.-19. august, er der indtil videre kun solgt 150 billetter. Festivalen, der kan rumme 1.000 besøgende, er Danmarks eneste reggae-festival, og publikum opfordres til allerede nu at købe en billet via billetnet.dk. Hvis ikke der er solgt mindst 500 billetter senest 10. august, vil arrangørerne aflyse festivalen, der har store dancehall-navne som Lexxus og Lady G direkte fra Jamaica samt det hjemlige reggaeband BliGlad på plakaten. Således et opråb til reggaekredse, hvor der er tradition for, at billetter først sælges i ugen umiddelbart op til et arrangement. mbo

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her