Note
Læsetid: 1 min.

Dansk verdensmester på to hjul

Kultur
9. august 2007

De københavnske cykelbude Martin 'Banana' Larsen, Clause, Samson, Flew, Bornholm, Kvante, Annette 'Pax' Koertz, Rudy, Ciccia, Turbo, Soya, Flip, Austin og Jumbo har fra den 3.-7. august kæmpet i Dublins gader for igen at få et københavnerbud som verdensmester. Tillykke til det danske cykelbud Jumbo, der blev kåret som verdensmester i trackstand (stå helt stille på din cykel, red.) Det samlede felt talte foruden danskerne 189 deltagere fra blandt andet USA, Canada, Australien, Tyskland, Østrig, Finland, New Zealand, Japan, England og Irland. Det blev "a weekend of parties and racing in a way only messengers know how," som de irske arrangører skriver på deres hjemmeside.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her