Læsetid: 1 min.

Folk

25. august 2007

ved David Rehling

Alexandra

Tænk, hvad denne kvinde har gennemgået af fornedrelser. Først bar hun titel af Prinsesse af Danmark. Så blev hun degraderet til Grevinde af Frederiksborg. Og minsandten, om ikke Ritzaus Bureau nu i et telegram formindsker hende til Grevinde af Frederiksberg.

Sengekammerater

Der hoppes rundt i kanerne i dansk politik for tiden. I en pressemeddelelse hylder den konservative ordfører Pia Christmas-Møller LO og Dansk Metal. Årsag: De har erklæret sig enige i, at topskatten er "en misundelsesskat". Dem bør Thorning lytte til, erklærer Christmas.

Kirkekæmpere

Bisp Svendsens forslag om at lukke 10 københavnske kirke p.gr.a. publikumsmangel udløser kampgejst i de truede menighedsråd. Fra Samuels Kirke lyder det: "Vi vil kæmpe for at bevare kirken. Flere har direkte udtrykt, at de vil blive hjemløse, hvis kirken lukker."

Kovenner

Forskningsleder Frank W. Oudshoorn fra Institut for Jordbrugsteknik ved Aarhus Universitet har opfundet en robot, der kan malke 100 køer ude på åben mark. Dermed forsvinder undskyldningen for at holde køerne i stald om sommeren, påpeger dyreelskere.

Hovedstadsvenner

Nul Kattegatbro og ikke flere jyske motorveje! Sådan lyder parolen fra 15 københavnske omegnskommuners borgmestre. De er trætte af at se jyder gafle til sig. Investeringerne er langt mere lønsomme i hovedstadsregerions trafik, er dens borgmestre enige om. Et oprør fra Østdanmark.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu