Læsetid: 1 min.

FOLK

Kultur
21. august 2007

Brian Mikkelsen (K)

Belevne Brian kaster på fredag lys over Lolland ved at indvie udstillingen 'Lys over Lolland' på Oreby Slot. Der loves "spektakulært show".

Svansedansere

Gutter, så gælder det om at gribe nål, tråd og spandex. På lørdag er der bøsseparade gennem København. Den vover sig gennem Nørrebro og ankommer til Rådhuspladsen 15.30. Løjerne begynder allerede i dag, hvor sidstnævnte er omdøbt til 'Pride Square'.

Kriminelle kunder

Den svenske prostitutionslov, hvor kunden kriminaliseres, tiltaler mange danske lovgivere. "Imidlertid tyder meget på, at den svenske model har spillet fallit," meddeler Seksualpolitisk Forum jublende i en pressemeddelelse. Kontakt herom Sten Hegeler.

Feltpræster

Titlen lyder af svenskerkrige, men de findes stadig, og de mødes i dag i Vestjyllands Nymindegab for at drøfte deres vrede over, at kollega Sune Haubæk blev smidthjem fra Irak efter kun 19 timer i stillingen som soldaters sjælesørger.

Katastrofebekæmpere

Det lyder som et stærkt påkrævet initiativ, når der i dag i den kinesiske by Harbin samles repræsentanter fra over 40 lande til "Verdens-konferencen for katastrofe-reduktion".

Gå i gang, gode folk,

fra en ende af.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her