Note
Læsetid: 1 min.

Folkemusik i Tønder

Kultur
23. august 2007

Nedtællingen til den traditionsrige Tønder Festival er ved at være slut. Fra i dag og frem til søndag runger folkemusikken fra en række spillesteder i den sønderjyske by. For eksempel i Telt 1 på Festivalspladsen, hvor de skotske nationalklenodier Runrig demonstrerer højlandsrock i et krydsfelt mellem tradition og fornyelse. Det er 10. gang gruppen gæster Tønder, og de indtager Telt 1 både torsdag og fredag aften. Programmet rummer også navne som irske Liam Clancy og canadiske Great Big Sea. Også de to danske veteraner Niels Hausgaard og Allan Olsen har fundet vej til det sønderjyske. Ved koncerten torsdag aften i Tønder Kulturhus får Niels Hausgaard og Allan Olsen følgeskab af Christian Alvad, Marie Key, Sara Grabow, Sine Bach Rüttel og Signe Svendsen. Hausgaard spiller også.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her